Moja zgodba

Moja zgodba

Jaz bi napisala tako: Sem radovedna oseba z zanimivimi življenjskimi izkušnjami. Že od otroštva me je zanimala organizacija dogodkov, razburljivih izletov in potovanj, saj sem že od nekdaj rada s prijatelji raziskovala okolico in veliko časa preživela v bližini vinogradov, majhnih kmetij in gozdov.

V Brdih, eno od najbolj čudovitih vinskih pokrajin v Sloveniji in Evropi, sem kmalu razvila rahločuten čut za kulinariko in gastronomijo. Ker sem se izobraževala in pozneje delovala na področju komunikacije, sem bila začetnica vinskih zgodb v Sloveniji. Nato se je moje življenje spremenilo in potrebovala sem nekoliko več širine. Naučila sem se, da so bile številne napake, ki sem jih storila, pravzaprav kamenčki na moji poti rasti. Zato sem se odločila, da bom druge učila o tem, kar sem se naučila na svojih poteh, hkrati pa bom še vedno ostajala na poti radovednosti, sreče in samosvojosti. Že več kot 5 let poučujem javno nastopanje in komunikacijske veščine, organiziram dogodke na številnih področjih in edinstvene eno- ali večdnevne vinske izlete po okolici. Vabim vas, da okušate, si ogledate, občutite in doživite te poti.

Od leta 2019 delam kot strokovnjakinja za coaching, za kar imam tudi certifikat, in sem specializirana za pomoč ljudem pri spoprijemanju s komunikacijskimi težavami, zlasti pri javnem nastopanju. Navsezadnje sem strokovnjakinja za PR že več kot 18 let, saj sem študirala komunikacijo na Univerzi v Ljubljani. Svoje stranke učim, naj uporabljajo tako svojo glavo kot tudi srce. S coachingom sem se prvič srečala pred več kot 10 leti, ko sem se sama spoprijela z blokado in se jo trudila premagati. Tehnike, ki sem jih razvila, so bile tako uspešne, da so me prijatelji in sorodniki začeli spraševati za nasvete pri svojih izzivih. To mi je dalo zagon, da sem svojo novo strast spremenila v kariero. Sem tudi ljubiteljica hrane in vina. Moje poslanstvo je, da ljudi naučim uživati v lepotah življenja, zlasti v Brdih, moji domači regiji.

Povprašaj na: pr@petrarutar.com

Pokliči: +386 40 341 342