NAČRTOVANJE VAŠEGA DOGODKA

Načrtovanje dogodka je velik projekt.

Da boste vi lahko opravljali svoje delo, vam pomagam pri dogodkih in odnosih z javnostjo ter organiziram ustvarjalne delavnice ali pokušine vin v prečudovitih krajih v Brdih, na Krasu in v Vipavski dolini.

1. Dogodek ob odprtju
2. Dogodek ob ponovnem odprtju
3. Dogodek ob obletnici
4. Dogodek za vaše poslovne partnerje
5. Poslovni zajtrk
6. Dogodek za vaše zaposlene
7. Dogodek za medije
8. Tiskovne konference

Strokovno poskrbimo za vse podrobnosti – pred dogodkom, med njim in po njem –, da se vi lahko sprostite in resnično uživate na svoji zabavi. Naše osebje ima vedno obilico zamisli za izvedbo vseh vrst druženj. Ne glede na to, ali gostite poslovni zajtrk, imate tiskovno konferenco, načrtujete odprtje, želite pogostiti s koktajli, organizirati poslovno druženje ali zbirati sredstva, bomo poskrbeli, da bo vaš dogodek uspešen.

Dogodek popolnoma prilagodimo vsakršni priložnosti. Pomagamo vam poiskati popolno (notranjo ali zunanjo) lokacijo ter izjemno hrano, pijačo, cvetje, osvetlitev, dekoracijo in fotografiranje.

»Prišel je čas za vaš dogodek in danes je naš edini cilj to, da zagotovimo, da gre vse tako, kot je načrtovano. Tudi če se zgodi kaj nepričakovanega, kar se zagotovo bo, smo tu za vas, da vas usmerjamo in pomirimo. Vse, kar morate storiti vi, je, da se počutite kot častni gost na svojem dogodku. Naš cilj je, da ste vse od prihoda presrečni in polni radosti, ki izhaja iz dejstva, da ste v življenju obkroženi z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo ... in da pozabite na vse drugo, razen na ta prečudovit trenutek.«

Pokliči: +386 40 341 342