UŽIJTE SVOJ TAPE DAN MED VINOGRADI

IZLETI V PREČUDOVITE VINOGRADE IN MNOGO VEČNaši izleti so raznoliki, nepozabni, izredno zabavni in predstavljajo pristno izkušnjo Slovenije v osrčju čudovitih vinogradov. Na njih lahko izveste več o vinarstvu, uživate v lokalnih dobrotah, a Tanjo pa vam izdava tudi nekaj skrivnosti pri pokušinah vina! Popeljemo vas na znana posestva in bolj zasebne vinske kleti, vasi in restavracije. In še več: to vinorodno pokrajino boste doživeli še pristneje, saj boste obiskali tudi skrite bisere, za katere vedo le domačini, okušali najboljše lokalne jedi in si izmenjevali zgodbe z nama, ki sva tudi strokovnjaki za vina.

Naša ekipa ima sedež v Brdih in ponuja prilagojene izlete za majhne skupine 3 do 16 oseb, vse od ljubiteljev pa do poznavalcev vin. Ekipa, ki jo sestavljamo ljubitelji vin, skupaj s 50 partnerji skrbi za nepozabne trenutke pri odkrivanju te pokrajine. Posebna skupina organizira tudi izvirne izlete ali dejavnosti za seminarje, motivacijske dejavnosti ali team building.

Doživite življenje kot pravi hedonist na celodnevnih izletih!
Uživajte v all-inclusive izletih med vinograde z nami in se podajte v osrčje čudovitih Brd. V majhnih skupinah do 16 ljudi ali na zasebnih celodnevnih izletih raziščite to svetovno znano pokrajino skupaj s strokovnjakom za vina in uživajte v pokušinah vin, športnih dejavnostih in komunikacijskih delavnicah. Umaknite se iz mestnega vrveža za dan ali dva in izberite Brda, Vipavsko dolino ali Kras za raziskovanje lokalnih vin, kulture, znamenitosti in gastronomije! Dopoldne se prepustite izobraževanju, popoldne pa raziskujte pokrajino.

Call now: +386 40 341 342


Kaj vključujejo izleti med vinograde TAPE?


• Začnemo z zajtrkom z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami na poti po vinorodni pokrajini.

• Običajno obiščemo tri posestva (znane kmetije, butične vinske kleti in nekaj skritih biserov, ki jih poznamo le domačini), kjer si ogledamo kleti in vinograde ter spoznamo vinarje, ki z nami radi delijo svoje zgodbe in strast do svojega dela.

• Obilno kosilo nam postrežejo na eni od lokacij, ki jo izberemo – odlična priložnost za okušanje sijajne lokalne kuhinje ob okusnih izbranih vinih.

• Očarljivi razgledi na vinograd in slikovite vasice  za vas skrbno izberemo najboljše postanke za fotografiranje! Lahko gremo peš, s kolesom ali se peljemo z kombijem, s terenskimi vozili ali motorji.

• Dobili boste neverjetne nasvete o vinih; kako pridelujejo vino, kako vino okušati, kako pripraviti popolno kombinacijo hrane in vina, katero buteljko naročiti v restavracijah, kako zavrniti steklenico in zakaj, kako hraniti vino doma ...

• Ponujamo vam tudi sprostitvene dejavnosti, kot so vožnja z džipi, izlet z električnim kolesom, adrenalinski park Soča, letenje s padalom ali letalom, pri katerem si pokrajino lahko ogledate iz ptičje perspektive.

• Lahko se odločite za risarsko delavnico, ali mogoče za igranje golfa. Mogoče vas zanima arhitektura in zgodovina, pa vas peljemo v sosednjo Italijo, kjer si lahko ogledamo Oglej, Palmanovo, Portopiccolo ..

• Z udobnim kombijem (ki ima klimatsko napravo) vas pridemo iskat in vas ob koncu izleta odpeljemo do vaše nastanitve, da se lahko popolnoma sprostite na vašem čudovitem izletu.

Kontakt:
Tanja Saksida +386 (0)40 134 725
Tanjasaksida5@gmail.com

Petra Rutar, +386 (0)40 341 342
pr@petrarutar.com

Med obiskom vinorodne pokrajine je postanek v vinogradih obvezen. Zato vas peljemo na čudovit razgledni prostor, kjer lahko fotografirate osupljivo pokrajino in izveste več o delu vinogradnika ter o tem, zakaj so slovenske vinorodne pokrajine tako edinstvene. Na zadnjem postanku, na obisku butične vinske kleti, boste odkrili drugi obraz Brd. Ogledali si boste vse tehnike in naprave, ki se uporabljajo pri proizvodnji vina. Nato pa lahko poskusite redke izdelke, po katerih povprašujejo najboljši slovenski sommelierji.

Kaj je vključeno?


Cena vključuje:

• Zasebni prevoz z udobnim kombijem ali avtomobilom (ki ima klimatsko napravo).

• Prevoz od začetka vaše poti do kraja vaše nastanitve.

• Zajtrk na poti in ustekleničeno vodo.

• Vodnika samo za vašo skupino, ki tekoče govori angleško/italijansko in je strokovnjak za vina.

• Obisk(-e) kleti in pokušine vin.

• Kosilo oziroma večerjo ali oboje, vključno z vinom, vodo in kavo.

• Sprostitvene dejavnosti po izbiri.

KUPITE DARILO

Presenetite svoje najdražje z darilom, ki ga ne bodo pozabili.
Za ponudbo pišite na:
pr@petrarutar.com
Dejavnosti:


Obisk kleti, pokušina vin – širok izbor najboljših svetovno znanih vinarjev.
Pokušina oljčnega olja – odkrijte, kako pokušati, kupiti in uporabljati oljčno olje.
Safari Brajda – vožnja z džipom med vinogradi in vasicami.
Pohodništvo - https://brda.si/activities/hiking_trips/
Kolesarjenje - https://brda.si/activities/cycling_ventures/
Adrenalinski park Soča - https://socafunpark.si/en/adrenaline-park/
Igranje golfa
Pohod ob polni luni z lokalno malico in vinom na vrhu hriba.
Apiterapija – edinstveno zdravljenje s čebelami. Pomirjujoče brenčanje, zrak, poln medene arome, dotik toplega voska ali medu, meditacija. Čisti užitek pri zdravljenju. Trenutek, ko se ustavimo, umirimo in sprostimo.
Pokušina medu -https://www.brda.si/activities/other_activities_and_services/2016080313432733/Apitourism/
Joga – raztezanje in sprostitev z inštruktorjem joge samo za vas.

Poučna jutra:
Delavnica javnega nastopanja
Treningi komunikacije, ki se začnejo s predavanjem o tem, kako izboljšati svojo samopodobo in pridobiti karizmo.
Slikarska delavnica z akademskim slikarjem.
Triurno predavanje o vinu z vinarjem.
Zajtrk, malica, kosilo ali večerja na prečudovitih lokacijah z lokalno hrano in vinom
http://www.klinecplesivo.si/
http://buzinel.si/
https://www.kabaj.si

Obisk dogodkov v pokrajini, ko je to mogoče (večinoma spomladi in jeseni) – www.brda.si

Pokliči: +386 40 341 342